De franse boerenbruiloft van Frank en Lisanne

Op 17 juni zijn Frank en Lisanne getrouwd. Het thema? Een Franse boerenbruiloft 🚜🌷

“Op een ouderwetse tractor zijn we naar de ceremonie plaats, bij ons achter in de wei, gereden. We hebben het gras hoog laten groeien en er een cirkel in gemaaid. Met een hand vol goede vrienden en familie hebben we daar de ceremonie gehouden. Ook werd hier getoast, met de appelsap van onze buren.

Vervolgens zijn we met ons gezelschap naar onze tuin gegaan. Daar had ViniQ Events het boeren-lunchbuffet met lekkere Limburgse hapjes voor ons klaar staan. Dat zag er hartstikke goed uit en paste goed bij het thema van onze bruiloft. Iedereen kon pakken waar hij of zij zin in had. 

Na de lunch deden we allerhande ontspannende activiteiten en in de middag een quiz. Zo konden onze gasten hun kennis over ons, het bruidspaar, testen.

’s Avonds hebben we gebarbecued met vlees van de Oosterbergse Lakenvelder van Camping Oosterberg. Onze avondgasten waren er toen ook. In totaal waren we met ongeveer 72 personen. Nog steeds een heel ingetogen gezelschap maar ontzettend gezellig! Iedereen kon mee-eten en pakken waar ‘ie zin in had. Wat zorgde voor een hele gemoedelijke sfeer, maar die hing er de hele dag al!

Het team van ViniQ Events heeft ons op de dag zelf enorm geholpen maar ook met op- en afbouwen. Zo zijn ze de dag na onze bruiloft komen helpen met opruimen, hebben we samen nog lekker een stuk vlaai gegeten en natuurlijk wat gedronken! Door Vincent is er geen stress geweest in de aanloop naar onze bruiloft en het contact hebben we als heel relaxt ervaren. Voor ons was het een hele prettige samenwerking en werd alles goed verzorgd!

Het was een mooie zonnige dag en onze tuin stond in volle bloei. We hebben volop genoten en hadden het niet beter we kunnen treffen” 

Wil jij trouwen in Zuid-Limburg en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Lees hier meer over de mogelijkheden of neem contact op.