De speciale dag van Jeffrey en Malu

Op zaterdag 6 augustus 2022 zijn Jeffrey en Malu getrouwd en mochten wij deze speciale dag volledig verzorgen. Denk hierbij aan een stretchtent, de verlichting, het meubilair en een springkussen voor de kleintjes. Ook ons uitgebreide drankbuffet, de buitenkeuken en onze enthousiaste ViniQ crew konden natuurlijk niet ontbreken.

“De samenwerking verliep goed, ruim van tevoren hebben we alles doorgenomen en besproken. Bij vragen of aanpassingen konden wij terecht. Er werd met ons meegedacht, niks was te gek en hebben samen gekeken naar een mooi eindresultaat. Precies zoals wij het voor ogen hadden! 

Tijdens het bespreken van het diner bekeken wij samen de mogelijkheden en wisten wij tot een gewenst resultaat te komen. We kregen advies en Vincent nam onze wensen mee. Op de dag zelf hebben we heerlijk gegeten en hoorden we meerdere malen aan de diner tafel: “dit is lekker, smaakt goed, wauw, heerlijk!”

ViniQ Events nam het werk uit onze handen waardoor wij de week voor ons feest, tijdens de opbouw, al konden genieten van al hetgeen wat er om ons heen gebeurden. Wij waren dan ook heel ontspannen op de dag zelf en dit viel onze gasten ook op! Zo kregen we reacties zoals: “wat is dit goed geregeld”, “wat zijn jullie relaxed” en “jullie hoeven je nergens zorgen over te maken”. Wij hadden alle vertrouwen in het personeel van ViniQ! Ze waren beleefd en namen onze zorgen weg. 

Ook na onze trouwdag zijn er nog vele reacties gekomen:

  • “Wat een prachtige dag”
  • “Wij zijn niks tekort gekomen en echt aan alles is er gedacht!” 
  • “Jullie straalde en hebben van begin tot eind kunnen genieten van deze mooie dag!” 
  • “Door de goede voorbereiding en samenwerking hebben wij als bruidspaar met onze gasten een onvergetelijke en zorgeloze dag mogen beleven.” 

Er komt veel bij kijken wanneer je jouw (droom)bruiloft aan het plannen bent. Van de trouwlocatie, trouwdecoratie, catering tot aan alle andere bruiloft benodigdheden… Wij zijn er om van jouw droombruiloft de mooiste en meest zorgeloze dag van je leven te maken. Wij nemen alle details uit handen en regelen jouw speciale dag van A tot Z! Zoals een betrouwbare event partner dat doet. Voor meer informatie neem je contact met ons op.