Ontzorgen

Alle facetten van een feest moeten naadloos op elkaar aansluiten. Het is onze passie om gasten te verwennen en in de watten te leggen. Daar doen we het voor! Van het plannen van jouw event, event verhuur, de catering tot het barpersoneel… Met oog voor detail bieden wij een totaalbeleving. En een bijzonder feest vraagt om een bijzondere crew. Onze ViniQ crew maakt van jouw feest een onvergetelijke herinnering!

 

Als het gaat om event verhuur, dan ben je bij ViniQ Events aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie aan event materialen beschikbaar waaronder: meubilair, decoratie, verlichting, geluid en nog veel meer. Of je nu een klein feestje thuis wilt geven of een groot evenement organiseert op een speciale locatie. Wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw evenement tot een succes te maken. En als we het niet hebben, dan zorgen vinden wij het voor je.

 

Het organiseren van een evenement kan stressvol zijn, vooral als je geen ervaring hebt in het plannen van evenementen. Dit begrijpen wij als geen ander en bieden onze klanten een volledige event planning service aan. Of je nu hulp nodig hebt bij het vinden van de perfecte locatie, de juiste event materialen, het selecteren van de juiste muziek of bij het bepalen van de juiste sfeer. Wij staan met veel enthousiasme klaar om jou te helpen en kunnen je met onze event planner service volledig ontzorgen. Samen brengen we elk aspect van jouw evenement in kaart en nemen we het feest of event van A tot Z door. Jij kunt vervolgens genieten van de aanloop naar jouw feest, en wij verzorgen de rest.

 

Een evenement is niet compleet zonder lekker eten en drinken. Bij ViniQ Events hebben wij een ruim assortiment aan catering mogelijkheden beschikbaar, variërend van hapjes en drankjes tot complete diners en buffetten. Onze catering opties zijn perfect voor elk type evenement, van intieme diners tot grote bedrijfsfeesten. Wij werken uitsluitend met de beste leveranciers en lekkerste streekproducten om ervoor te zorgen dat onze catering aan jouw hoge eisen voldoet. Onze ervaren chef zorgt ervoor dat het eten (en drinken) op jouw evenement perfect is verzorgd.

 

Wij hebben een uitgebreid netwerk van leveranciers en professionals, waardoor wij altijd in staat zijn om de beste en meest creatieve oplossingen te bieden voor jouw evenement. Of je nu een klein of groot evenement wilt organiseren, wij zorgen ervoor dat jouw feest een onvergetelijk event wordt. Neem contact met op en laat alle details aan ons over!

Eventmanager

Je hebt het feest van de eeuw voor ogen, maar het is te groot om dit zelf te organiseren. Bovendien wil je er zijn voor je gasten. Dan is een eventplanner van ViniQ Events een ideale oplossing. Voor ieder type feest of event bieden we eindeloze mogelijkheden en houden rekening met jouw budget. We brengen jouw wensen en ideeën in kaart om gezamenlijk tot een passend, creatief en uitvoerbaar concept te komen. Ons draaiboek laat niets te wensen over. ViniQ Events is er van begin tot einde bij zodat het feest nog lang het onderwerp van gesprek blijft. Neem contact op voor meer informatie.

Barpersoneel / bediening

Je hebt je event al ingepland. Thema en locatie zijn ook al bekend. Wat je nog mist is een ervaren team om het event te tillen naar het niveau dat jij voor ogen hebt.

Daar hebben we wel een oplossing voor. Aan servicegericht barpersoneel en bediening zal het niet ontbreken als je voor ViniQ Events kiest. Jouw gasten beleven het gastvrije gevoel dat ons enthousiaste team brengt. Laagdrempelig en persoonlijk met een lekker getapt pilsje of een mooi glas wijn.

Laat ons jou verder helpen en neem snel contact met ons op.

Event care

Bij ViniQ Events nemen we het woord ‘care’ serieus. Ons team draagt zorg voor de perfecte organisatie van jouw evenement zodat jij volledig wordt ontzorgd. Van concept tot uitvoering, van logistiek tot levering van materialen en van personeel, tot full-service. Geen enkel detail ontgaat ons.

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Kok op locatie

Een feest voor al jouw zintuigen. Smaakbeleving is daarbij onmisbaar. Onze ervaren, creatieve kok maakt van iedere hap een culinair feestje. Ter plekke geniet je van samengestelde streek- en seizoengerechten en jouw gasten zullen deze verwennerij niet gauw vergeten.

Meer informatie? Neem dan contact op.