Ontzorgen

ViniQ Events is  er om jou te ontzorgen. Alle facetten van een feest moeten naadloos op elkaar aansluiten. Het is onze passie om gasten te verwennen en in de watten te leggen. Daar doen we het voor! Met oog voor detail bieden wij een totaalbeleving. Een bijzonder event vraagt om een bijzondere crew. De ViniQ crew maakt van jouw feest een onvergetelijke herinnering!

Eventmanager

Je hebt het feest van de eeuw voor ogen, maar het is te groot om dit zelf te organiseren. Bovendien wil je er zijn voor je gasten. Dan is een eventplanner van ViniQ Events een ideale oplossing. Voor ieder type feest of event bieden we eindeloze mogelijkheden en houden rekening met jouw budget. We brengen jouw wensen en ideeën in kaart om gezamenlijk tot een passend, creatief en uitvoerbaar concept te komen. Ons draaiboek laat niets te wensen over. ViniQ Events is er van begin tot einde bij zodat het feest nog lang het onderwerp van gesprek blijft. Neem contact op voor meer informatie.

Barpersoneel / bediening

Je hebt je event al ingepland. Thema en locatie zijn ook al bekend. Wat je nog mist is een ervaren team om het event te tillen naar het niveau dat jij voor ogen hebt.

Daar hebben we wel een oplossing voor. Aan servicegericht barpersoneel en bediening zal het niet ontbreken als je voor ViniQ Events kiest. Jouw gasten beleven het gastvrije gevoel dat ons enthousiaste team brengt. Laagdrempelig en persoonlijk met een lekker getapt pilsje of een mooi glas wijn.

Laat ons jou verder helpen en neem snel contact met ons op.

Event care

Bij ViniQ Events nemen we het woord ‘care’ serieus. Ons team draagt zorg voor de perfecte organisatie van jouw evenement zodat jij volledig wordt ontzorgd. Van concept tot uitvoering, van logistiek tot levering van materialen en van personeel, tot full-service. Geen enkel detail ontgaat ons.

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Kok op locatie

Een feest voor al jouw zintuigen. Smaakbeleving is daarbij onmisbaar. Onze ervaren, creatieve kok maakt van iedere hap een culinair feestje. Ter plekke geniet je van samengestelde streek- en seizoengerechten en jouw gasten zullen deze verwennerij niet gauw vergeten.

Meer informatie? Neem dan contact op.