Organisatie

Heb je wat te vieren en wil je jouw klanten en medewerkers verrassen met iets bijzonders? ViniQ Events denkt met je mee door een persoonlijke benadering, gebaseerd op jouw wensen. Laat alle details aan ons over en geniet van een onvergetelijk event.

B2B Event

Tijdens een Business to Business event laat je zien waar jouw bedrijf voor staat. Je bevestigt wat je relaties en klanten al in jou zien. Het imago van jouw bedrijf nemen we mee in ons draaiboek. We gaan tenslotte voor een onvergetelijke, gastvrije Limburgse beleving dat rendement oplevert. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Bruiloft

Een droom die werkelijkheid wordt en een dag om nooit te vergeten! De spanning kan oplopen als je alles zelf regelt. Jullie willen juist ontspannen toeleven naar de dag waarop je elkaar het ja-woord geeft. Om dat te realiseren wil je iemand hebben op wie je kunt bouwen. Juist daar zijn wij goed in. ViniQ Events is jouw vaste aanspreekpunt voor alles wat vóór, tijdens en na je huwelijksfeest geregeld moet worden. Met onze ervaring en inlevingsvermogen om jullie droom waar te maken, beleef je een onvergetelijke dag!

Tijdens onze kennismaking nemen we alle facetten van jullie huwelijk door. Van trouwlocatie tot ceremonie, van receptie tot feest en het budget dat ervoor gereserveerd is. Wij denken creatief mee totdat er geen vragen meer overblijven. Leef naar het feest toe en beleef samen een onvergetelijke dag!

Babyborrel

Ben je in blijde verwachting (baby shower) of ligt jullie kleine wonder verwachtingsvol in de wieg? Deze bijzondere gebeurtenis vier je op een manier die bij je past. Laat familie, vrienden en collega’s meegenieten en -bewonderen. In deze periode gaat alle aandacht uit naar je kind en kun je wel wat hulp wel gebruiken. ViniQ Events zorgt ervoor dat er niets ontbreekt op deze dag. Van beschuit met muisjes tot het regelen van de locatie en natuurlijk de beste zorg voor jouw gasten. Wij zijn er om je volledig te ontzorgen terwijl jij je om de kraamvisite bekommert. Tijdens een persoonlijk gesprek zetten we al jouw wensen op een rij om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Communie

De eerste communie, lentefeest of plechtige communie van je zoon of dochter is een bijzonder moment. Ook voor jou als ouder. Deze fase wil je vieren en gunt daarom je kind een feest om nooit te vergeten. Maar hoe regel je dat? Doe je alles zelf of besteedt je het gedeeltelijk of helemaal uit? Met ViniQ Events heb je een partij die luistert naar jullie wensen. Jullie wensen zijn ons uitgangspunt voor ondersteuning en creatieve oplossingen om jou en je kind een onvergetelijke dag te bezorgen! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Jubileum

Een moment aangrijpen om stil te staan bij een persoonlijke geschiedenis, een optelsom van jarenlange herinneringen. Een bijzonder jubileum wil je delen en vieren. Of je nu je collega in het zonnetje wilt zetten, als bruidspaar samen terugblikt of bij een andere memorabele gelegenheid wilt stilstaan, ViniQ Events biedt maatwerk bij het regelen van jouw onvergetelijke herinnering. Meer info? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Passend afscheid

Neem waardig afscheid van je dierbare door een toost op het leven. Daar hoort een goed verzorgde koffietafel of een andere waardige vorm van afscheid bij. Binnen ViniQ Events verzorgen wij geheel naar wens een herdenking die past bij jouw dierbare.