Organisatie

Heb je wat te vieren en wil je jouw klanten en medewerkers verrassen met iets bijzonders? ViniQ Events denkt met je mee door een persoonlijke benadering, gebaseerd op jouw wensen. Laat de organisatie van jouw events en alle details aan ons over en geniet van een onvergetelijk event.

B2B Event

Tijdens een B2B event laat je zien waar jouw bedrijf voor staat, versterk je relaties, leg je nieuwe contacten en zet je jouw bedrijf op de kaart. Het imago van jouw bedrijf is hierbij erg belangrijk en die nemen we ook mee in ons draaiboek.

Gaat het om een bedrijfsfeest, een productlancering, een netwerkevenement of een congres? Dit is erg bepalend voor de sfeer en opzet van het event net zoals de locatie. Een evenement op locatie kan zorgen voor een unieke sfeer en ervaring, maar vergt vaak wel meer organisatie en planning. Of ga je liever voor een event in eigen kantoor?

Je wilt dat jouw zakenrelaties, klanten of medewerkers tijdens jouw event culinair geprikkeld worden. Catering is daarom een belangrijk aspect van elk evenement. Onze catering mogelijkheden zijn eindeloos. Bespreek vooral jouw wensen tijdens het kennismakingsgesprek.

Wil je een bedrijfsevent organiseren in Zuid-Limburg en ben je nog opzoek naar een betrouwbare partner die jouw B2B event naar een hoger niveau tilt? Dan is ViniQ Events de partner die je zoekt! Onze persoonlijke en servicegerichte aanpak, leidt tot creatieve oplossingen, afgestemd op jouw wensen en budget. Van de locatie, faciliteiten, catering tot het barpersoneel. Wij ontzorgen jouw volledig en regelen alles van A tot Z. Zo kun jij genieten van een onvergetelijk event. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bruiloft

De spanning kan oplopen als je alles zelf voor jouw bruiloft organiseert. Jullie huwelijk is een bijzondere gelegenheid en of je nu een groot of klein huwelijksfeest organiseert, het moet een dag zijn om nooit te vergeten. Het is fijn om ontspannen toe te leven naar deze bijzondere dag, juist daar zijn wij goed in. ViniQ Events is jouw vaste aanspreekpunt voor alles wat vóór, tijdens en na jullie huwelijksfeest geregeld moet worden. Met onze ervaring en inlevingsvermogen maken wij van jullie droom werkelijkheid en beleef je een onvergetelijke dag. 

Tijdens onze kennismaking nemen we al facetten van jullie bruiloft door. Van de trouwlocatie, de ceremonie, de receptie, de catering, hét feest en het budget dat jullie hier voor gereserveerd hebben. Wij denken graag met jullie mee en zorgen ervoor dat er geen vragen meer overblijven.  

Of je nu kiest voor een (grote) droom bruiloft met alles erop en eraan, een bruiloft op eigen locatie of een bruiloft in eigen tuin. Wij maken van elke bruiloft een blijvende herinnering en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Voor zowel jullie, het bruidspaar, als voor jullie gasten! 

Zie jij dit wel zitten? Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat ViniQ Events voor jouw (droom) bruiloft kan betekenen.

Babyborrel

Ben je in blijde verwachting (baby shower) of ligt jullie kleine wonder verwachtingsvol in de wieg? Deze bijzondere gebeurtenis vier je op een manier die bij je past. Laat familie, vrienden en collega’s meegenieten en -bewonderen. In deze periode gaat alle aandacht uit naar je kind en kun je wel wat hulp wel gebruiken. ViniQ Events zorgt ervoor dat er niets ontbreekt op deze dag. Van beschuit met muisjes tot het regelen van de locatie en natuurlijk de beste zorg voor jouw gasten. Wij zijn er om je volledig te ontzorgen terwijl jij je om de kraamvisite bekommert. Tijdens een persoonlijk gesprek zetten we al jouw wensen op een rij om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Communie

De eerste heilige communie van jouw zoon of dochter is een bijzonder moment. Wij hebben alles in huis voor een geslaagd communiefeest! Of je nu een groot of klein feest wilt geven, op een binnen of buitenlocatie. En van de decoratie en aankleding tot de catering… Wij helpen je graag om er een onvergetelijke dag van te maken!

Wat is een feest zonder lekker eten en drinken? Wij bieden verschillende cateringservices en je kunt bij ons terecht voor heerlijke catering op maat voor jouw communiefeest. Van luxe hapjes tot een uitgebreid buffet, wij maken het graag voor je in orde. Onze catering wordt altijd gemaakt van de lekkerste verse streekproducten en is geschikt voor jong en oud. Wil je dat het eten een speciale touch heeft? Dan kunnen we het bijvoorbeeld aanpassen aan het thema van het feest.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een geslaagd communiefeest. Wij helpen je graag met de aankleding, decoratie, locatie en catering, zodat jij zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke dag. Wil je meer informatie of wil je graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op! 

Jubileum

Gefeliciteerd, er staat een jubileum voor de deur! Een moment om aan te grijpen en stil te staan bij een optelsom van jarenlange herinneringen. Of het nu gaat om een persoonlijk jubileum of het bedrijfsjubileum, het is altijd een mooie mijlpaal om bij stil te staan. En wat is er nou leuker dan dit bijzondere jubileum te vieren met een feest?

Bij ViniQ Events ben je aan het juiste adres voor het organiseren van een onvergetelijk jubileumfeest. Wij zorgen voor een feest dat bij jou en de gelegenheid past en hebben al veel ervaring opgedaan in het organiseren van jubileumfeesten. Als geen ander weten we hoe we van jouw jubileum een blijvende herinnering kunnen maken.

Als het gaat om de locatie, dan is het mogelijk om het feest op de eigen locatie te organiseren. Wij kunnen dan de catering en de aankleding van de locatie verzorgen. Zo krijgt het jubileum een professionele en feestelijke uitstraling.

Bij ViniQ Events vinden we het belangrijk dat het jubileumfeest past bij de jouw wensen en behoeften of die van het bedrijf. Daarom nemen wij tijdens een kennismakingsgesprek ruim de tijd om samen met jou te bespreken wat jouw wensen zijn en wat er mogelijk is. 

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een jubileumfeest bij ViniQ Events ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee en bespreken graag samen de verschillende mogelijkheden. Laat alle details aan ons over en geniet van een onvergetelijk jubileum! 

Passend afscheid

Het regelen van een uitvaart is een emotionele en soms overweldigende taak. Het kan moeilijk zijn om de juiste woorden te vinden om je gevoelens van verdriet en verlies te uiten. Maar het afscheid van een dierbare is ook een moment om het leven te vieren. Een goed verzorgde koffietafel na een uitvaart kan een passende manier zijn om dit te doen. Het is een moment van samen komen en troost waarbij met elkaar kunt praten, herinneringen kunt ophalen en steun kunt vinden bij elkaar. Wij begrijpen dat elke uitvaart en elk afscheid uniek is. Daarom bieden wij een passend afscheid op maat. 

Een koffietafel na een begrafenis of crematie is een traditionele manier om samen te komen, maar wij begrijpen dat het ook anders kan. Wij denken graag met je mee over de invulling van het afscheid en kunnen ook andere vormen van catering verzorgen, zoals een lunch of borrel.

Een afscheid is nooit makkelijk maar met een passende koffietafel kunnen we toch op een mooie manier herinneren en toosten op het leven. Bij ViniQ Events staan we voor je klaar om dit moment zo bijzonder mogelijk te maken.