Over ViniQ Events

Sinds 2016 biedt het ViniQ Events team in de regio Zuid-Limburg maatwerk bij het organiseren en begeleiden van evenementen. Onze persoonlijke en servicegerichte aanpak, leidt tot creatieve oplossingen, afgestemd op jouw wensen en budget. Ons doel is het creëren van onvergetelijke herinneringen met een uniek karakter. Van begin tot eind regelen we een event en maken we er onze missie van jou daarbij te ontzorgen. Quality en service staan hoog in ons vaandel. Daar ligt onze kracht, dat is de voldoening die we ervoor terug krijgen. Ontdek wat we jou en je gasten kunnen bieden!

Persoonlijk  |  Laagdrempelig  |  Creatief  |  Servicegericht  |  Kwaliteit

Wij houden ervan om te prikkelen

ViniQ Events is een ervaren partner, die redeneert vanuit een creatieve invalshoek. Wij geloven dat gasten geprikkeld willen worden. Dat inspireert en motiveert ons. Iedere gelegenheid, groot of klein, vraagt om een unieke aanpak met creatieve oplossingen. Als we al je zintuigen willen prikkelen, trekken we er alles voor uit de kast. Voor iedereen feest!

Onze missie

Het is onze missie om blijvende herinneringen te creëren met unieke concepten voor onvergetelijke events, die we van A tot Z begeleiden zodat de klant volledig wordt ontzorgd.