Verhuur

Van statafels, biertafels of buffetten tot servies, geluidsapparatuur of een springkussen. ViniQ Events beschikt over een ruime keuze aan benodigdheden en materialen om jouw event compleet te maken. 

Tenten

Van stretchtent tot paviljoentent, stijlvolle tenten in alle soorten en maten. ViniQ Events heeft een breed assortiment voor elke gelegenheid.

Koffie & thee

Koffie, thee en iets lekkers zijn cruciale onderdelen van uw feest of evenement. Bij ViniQ Events vindt u alle benodigde materialen voor het zetten van een heerlijk kopje koffie of thee. Voor snelzetters, percolators, koffie & thee pakketten,   

Servies & glaswerk

ViniQ Events beschikt over voldoende servies en glaswerk om te voldoen aan uw vraag. Van kleine tot grote partijen kunt u bij ons terecht. Voor borden, bestek, champagne flutes, etc. 

Meubilair

Het meubilair is vaak de grootste invulling van uw evenementen omgeving. Daarom biedt ViniQ Events een verscheidenheid aan meubilair om uw evenement een mooie, en indien gewenst ‘luxe’, uitstraling te geven. Voor statafels, stoelen, banken/tafel sets, etc. 

Bar benodigdheden

Zonder drinken geen feestje! Of u nou een kleine tap of grote tap, één of twee koelkasten benodigd hebt. U vindt het hier het allemaal. Voor tapbuffetten, koelkasten, voorbuffetten, etc. 

Geluid, verlichting & podia

Een compleet feest met DJ, alleen achtergrond muziek of een spreker tijdens uw evenement? ViniQ Events is uw leverancier van muziek installaties, (sfeer)verlichting en podia. Betreft het een gehele productie? Ook dat is bij ons geen probleem. Door onze hechte samenwerking met zeer kwalitatieve partners kunnen wij u hierin professioneel voorzien. 

Facilitair

Ook op het vlak van facilitair hebben wij u veel te bieden. U kunt bij ons terecht voor alle materialen op gebied van bekabeling, (terras)heaters, (unieke) tenten, etc. Voor al onze facilitaire producten.

Springkussens

Om uw feest ook voor de kinderen te laten slagen, kan een springkussen uiteraard niet missen. Als totaalleverancier kunnen wij ook uw kinderen een hele dag stil krijgen door ze plezier te bieden op ons grote aanbod leuke springkussens en attracties. Voor al onze springkussens en attracties.