ViniQ Events verzorgt spectaculaire presentatie van unieke ambulancevrachtwagen

 

 

Afgelopen donderdag was het zover: in Maastricht werd een nieuw, uniek exemplaar van een mobiele intensivecare-unit (MICU) gepresenteerd. ViniQ Events had de eer om de gehele presentatie van a tot z te verzorgen. Van de benodigde eventmaterialen, tot personeel en een goed gevulde bar, tot luxe amuses en fingerfoods. Wij regelden het allemaal. 

De MICU is speciaal ontworpen voor het vervoeren van IC-patiënten en biedt dezelfde behandel- en monitoringmogelijkheden als een IC-kamer in het ziekenhuis. De vrachtwagen is uitgerust met geavanceerde apparatuur, zoals een beademingsmachine, hart-longmachine en defibrillator.

 

Een smaakvolle start

De gasten werden bij aankomst verwelkomd met een bubbel en twee heerlijke amuses: een krokantje van zuurdesem brood met steak tartaar, kwartelei, truffelmayo en sla. En een bedje van geraspte appel met brie, granaatappel, sesamkoekje en gegraveerd met eetbare bloemen

Een unieke blik achter de schermen

Na de ontvangst kregen de gasten een rondleiding door de MICU. Ambulancemedewerkers gaven tekst en uitleg over de werking van de unit en de mogelijkheden die deze biedt.

 

Een geslaagde presentatie

De presentatie van de MICU was een groot succes. De Ambulancezorg Limburg (locatie Maastricht) van GGD Zuid-Limburg waren erg onder de indruk over de organisatie van dit unieke event en de prettige samenwerking. En hun gasten? Die hebben genoten van onze enthousiaste ViniQ crew en onze service! 

 

Benieuwd wat ViniQ Events voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons en dan bespreken we graag de mogelijkheden. 

 

Wil je meer informatie over de MICU? Bekijk dan deze video van het AD

Stuur een bericht

Contact

Adres

Dokter Janssenplein 2
6281 BE Mechelen (Limburg, NL)

Ontwerp en ontwikkeling door Rakoon Marketing | Bekijk hier onze Privacy Policy & Algemene voorwaarden